top of page
MARC2024_edited.png

SHARING IS CARING

HÄR HITTAR DU NYHETER, SPANINGAR, tips och inspiration från oss.

DEN 3 JUNI 2024

Skärgårdsmode som passar alla!

Känner ni till @emmamalenaofficial? Vi var inbjudna till deras nya flagship store på Kungshöjdsgatan 3 i Göteborg och fick prova en hel del fina plagg. Vi kommer därför ha med @emmamalenaofficial i vår julkatalog som släpps i slutet av sommaren med otroliga erbjudanden! Håll utkik för det vill ni inte missa! 


emmamalena.com

DEN 26 MARS 2024

5 anledningar varför vi gillar Lasergravyr!

✨Minimal miljöpåverkan: Lasergravyr kräver ingen användning av kemikalier, vilket minskar miljöpåverkan och ger ett mer hållbart alternativ till traditionella märkningsmetoder.

✨Hållbarhet: Den ger en varaktig märkning som inte bleknar över tiden.

✨Mångsidighet: Med användning av CO2 lasermaskiner kan man bearbeta en mängd olika ytor, inklusive mjuka, brännbara material och lackad metall, utan att tillsätta extra ämnen. 

✨En växande trend: Precisionen och hållbarheten hos lasergravyr uppskattas inom en mängd olika branscher, vilket gör tekniken alltmer populär.

✨Snabbhet: Processen är snabb och effektiv, vilket möjliggör hantering av stora volymer produkter på kort tid.

Genom att välja lasergravyr får du möjligheten att skapa imponerande märkningar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar och trendig marknadsföring av dina produkter!

DEN 15 MARS 2024

Vi är Branschvinnare igen!

Vi har alltså blivit utsedda till branschvinnare för att vi har överträffat branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Otroligt roligt och belönande, tack till alla våra fantastiska medarbetare och kunder som har gjort detta möjligt. Vi ser fram emot att fortsätta skapa framgång tillsammans! ✨