top of page

SHARING IS CARING

HÄR HITTAR DU NYHETER, SPANINGAR, tips och inspiration från oss.

Vi har blivit med träd!

Via Treebytree har vi skänkt 40 träd som vi lottade ut under vårt Öppet Hus. Men vi sparade faktiskt ett till oss själva som vi nu kommer kunna följa i tre år. 

Treebytree är ett företag som jobbar för att rädda naturen genom att återställa nedhuggna träd. Varje träd du skänker hjälper till att återställa mark och stödja lokala bönder och samhällen! Vill du också köpa ett träd? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Gift a tree. Grow a forest. Make an impact.

www.treebytree.earth

Säg hej till vår
praktikant Nina!

Du kanske redan har hunnit träffa på vår härliga AD-praktikant Nina? Hon kommer vara hos oss fram till november och vi är så otroligt glada över att få ha henne hos oss.

Vill ni gå in och kika på Ninas portfolio så gör det här: 

https://www.ninahansson.com

Redo att springa som på moln?

Stolt presenterar MARC Roger Federers sneakers kollektion från ON, vi en av dom få återförsäljarna som får representera ON 🎾 👟 

www.on-running.com/en-se

Vi har en ny webshop med Lynk & Co!

Vår coola och innovativa kund @lynkco har startat upp en webshop hos oss och vi har äran att få vara med på deras resa att ta fram otroliga profilprodukter. Deras två viktiga grunder i produkterna är hållbarhet och design. Vilket vi också brinner för!

Vår nya koordinator

Säg hej till vår nya kollega Josefin! 

Man kan ju hoppas att du fått möjligheten att prata med Josefin, vår nya koordinator, i telefon. För det blir ett och annat skratt.

 

Hon är spindeln i nätet och låter inget hamna mellan stolarna. Så tack Josefin för att du alltid ligger två steg före.