top of page

ÅR

1936

TILL

IDAG

Resan för det vi idag kallar MARC började redan år 1936 när företaget Götpapper Presentreklam AB grundandes. Götpapper var bland de första aktörerna inom presenter och kontorsmaterial i Sverige. Efter en enorm utveckling med etablering av lokalkontor i bl.a Stockholm och Malmö tog företaget, då med Björn Ericson vid rodret, sikte på reklam- och företagsprofilering. Det var så vi fann vår identitet i mer reklambyråliknande uppdrag. Under år 2009 ändrades namnet till MARC som står för Marketing Advertising Relations och Creativity vilket resulterade i en mer tidsenlig logotyp.

Vår roll är att vara en kreativ partner med ambitionen att hitta produkter med kvalitet och känsla som ger din

kommunikation, kampanj eller aktivitet ett extra värde. Vi strävar alltid efter att lyfta din kommunikation till en högre nivå.

Med MARC tar produktdesignen en stor plats. Vi skräddarsyr produkter för ditt företags behov och i enlighet med din grafiska profil. Det är mycket viktigt för oss att alla våra produkter har hög kvalitet och en attraktiv design. Vår AD är alltid involverad i vår produktion för att säkerställa att marknadsföringsriktlinjer följs på bästa sätt.

Vi vill inte vara störst, vi vill vara unika.

VÅRA värderingar

Vår livsluft bygger på långsiktiga relationer. Vi vill att våra kunder skall känna sig som en del av vår stora familj. Vi står starka när vi litar på varandra och på så sätt blir du aldrig en i mängden.

Vi värnar om miljön och vill vara med och bidra till att skapa ett bättre klimat för alla de företag och människor som berörs av vår verksamhet.

Bild (11).jpg

Vi gillar att ifrågasätta. På så vis kan vi alltid skapa produkter som är värda att bära ditt varumärke utan att kompromissa med kvalitén.

Vi följer noga trender och letar ständigt efter nya och bättre varumärken som kan ta oss vidare. Vad vi än gör idag, kan vi alltid göra det bättre imorgon.

MÖT
teamet

charotte/johan/jessica

Vet du inte vem du ska kontakta? Mejla då

Skärmavbild 2022-10-28 kl. 11.49.52.png

CHARLOTTE

Ericson

VD & Projektledare

Charlotte, vår VD och projektledare som är vårt lim på MARC, med glitter i. Hon har en lång erfarenhet inom produktmedia och driver MARC för 3:e generation tillsammans med sin bror Johan.

  • LinkedIn
Skärmavbild 2023-01-17 kl. 14.02.12.png

CAROLINE

Erlandsson

Projektledare & Säljare

Med sin kreativitet och innovationsförmåga drar Caroline i 8:an på en 6-växlad bil. Full fart och lämnar då inget åt slumpen. Hon gör alltid sitt yttersta och lägger stor fokus på detaljer så att alla hennes kunder får det lilla extra.

  • LinkedIn
Skärmavbild 2022-10-28 kl. 11.49.16.png

JOHAN

Ericson

Projektledare & Säljare

Johan har det övergripande ansvaret för flera av våra större kunder. Han är också glitterlimmets högra hand och realisten i den fartfyllda miljön!

  • LinkedIn
Skärmavbild 2022-10-28 kl. 11.48.52.png

IDA

Nordgren

Projektledare & Säljare

När det gäller Ida, så kan man alltid lita på att även de mest komplicerade uppdragen blir korrekta och bra gjorda. Idéerna sprutar ur öronen och hon har alltid med sig ett ess i rockärmen. 

  • LinkedIn
Skärmavbild 2022-10-28 kl. 11.49.02.png

PETER

Högberg

Projektledare & Säljare

Peter som har lång erfarenhet inom produktmedia vet hur man kör på en säker väg. Här har vi tryggheten själv ända in i mål!

  • LinkedIn
Skärmavbild 2022-10-28 kl. 11.50.21.png

JENNY

Adolfsson

Inköp & Administration

Jenny jobbar med det viktiga !administrativa och svarar på frågor världen över! 

  • LinkedIn
Skärmavbild 2022-10-28 kl. 11.50.34.png

ARABELLA

Harfouche

Art Director

076-223 82 66
bella@themarc.se

Bella, vår friska fläkt som bara ser möjligheter. Inga problem ropar hon i farten innan vi hunnit be om hjälp!

  • LinkedIn
Skärmavbild 2022-10-28 kl. 11.48.31.png

JOSEFIN

Linnerfjord

Koordinator

070-796 91 95
josefin@themarc.se

Josefin, spindeln i nätet och ser till att inget hamnar mellan stolarna och hon värmer upp hela kontoret med sitt skratt.

  • LinkedIn
Skärmavbild 2022-11-17 kl. 14.11.29.png

JESSICA

Hedin

Ekonomichef

Jessica, vår ekonom hör vi från övervåning - "håll i pengarna” vi skrattar och lyxar till det lite för våra kunder och bjuder dem go lunch och presenter!

  • LinkedIn
bottom of page